lördag 28 april 2012

Dagens fynd

Dagen blev lyckad.g
Hittade en kombinerad fickkniv korkskruv å snudosa från ca Eriksson Eskilstuna!


torsdag 26 april 2012

Jag är sååå glad

Åååå vad fina saker jag köpt idag!!! En Uppsala Ekeby häst av dorothy clough å en Pungo vas av stig Lindberg gustavsberg.bägge i ett utmärkt skick å dessutom etikettmärkta!!! Glad!!!



onsdag 25 april 2012

härliga tider

tänk vad fort tiden går ändå...nyss pulsade man i snö och nu blommar tussilago överallt i díkena.Jag är otroligt glad att vi har årstider även om jag inte gillar vintern.Men vår sommar och höst är ju unika var för sig!

tisdag 24 april 2012

Krafthämtning

Jag försökte i helgen att samla mina krafter och kurera mig från den hemska förkylning jag fått.det lyckades inge vidare men vackert var de!!


söndag 22 april 2012

ev vacker njutbar dag vid havet

igår var vi vid havet.när vi kom dit så var det väldigt disigt men vackert!!! efterhand lättade diset och solen lyste med full kraft! här en bild på dottern i `dimman.

själagott

en härlig kväll på en solvarm sten.jag kände hur energin flödade in i alla sinnen

tisdag 17 april 2012

fredag 13 april 2012

Finaste dottern min

Tänk att få såna ögonfransar både svarta långa å böjda...


måndag 9 april 2012

vackert men kallt...

Igår var vi ute på picnic och grillade korv-det var en vacker men väldigt kall dag-fy vad jag frös...ser fram emot varmare dagar nu!

torsdag 5 april 2012

Kallt kan vara vackert med

Kyla å snö kan vara vackert de med.promenera med hunden när det plötsligt började toksnöa...men fint var det! Nu blir det erikshjälpen på jakt efter fynd!återkommer om ja hittar nå roligt!